Yes Man ()

Yes Man ()

Dec. 09, 2008 (USA, UK) 104 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
8 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Peyton Reed
Regissör

Skådespelare

Jim Carrey isCarl Allen
Jim Carrey
Carl Allen
Zooey Deschanel isRenee Allison
Zooey Deschanel
Renee Allison
Rhys Darby isNorman
Rhys Darby
Norman
Sasha Alexander isLucy
Sasha Alexander
Lucy
Fionnula Flanagan isTillie
Fionnula Flanagan
Tillie
Luis Guzmán isJumper
Luis Guzmán
Jumper
Danny Masterson isRooney
Danny Masterson
Rooney
Molly Sims isStephanie
Molly Sims
Stephanie
Bradley Cooper isPeter
Bradley Cooper
Peter
John Michael Higgins isNick
John Michael Higgins
Nick

Streama Yes Man () på Dreamfilm

Sedan en skiljsmässa för tre år sedan har Carl inget liv, han undviker sin bäste vän, tackar nej till sociala möten och spenderar större delen av sin tid i dvd-butiken eller i soffan. Det är ett miserabelt liv han lever så när han en dag stöter på en gammal bekantskap som tipsar honom om en revolutionerande ny livsfilosofi så beslutar han sig för att ta en chans. Han går på ett seminarium där gurun Terrence predikar vikten av att säga ja till livet. Carl går motvilligt med på att att säga ja till vad som än dyker upp, något som snabbt kommer att förändra hans liv i grunden.
Yes Man Dreamfilm Carl Allen står stilla. Ingen framtid … Tills den dag han registrerar till en personlig utveckling som bygger på en mycket enkel idé: att säga ja till allt! Carl upptäcker med häpnad den magiska kraften i ”Ja”, och ser sin professionella och romantiska liv vänds upp och ner över en natt: en oväntad marknadsföring och en ny flickvän. Men han kommer snart att upptäcka att bättre kan vara bra fiende, och att alla möjligheter inte bör vidtas.

Originaltitel Yes Man
IMDB-betyg 6.8 282,077 votes
TMDb-betyg 6.3 1369 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se Yes Man svenska undertexter * streama Yes Man online * Titta Yes Man film gratis online * Yes Man dreamfilm * Yes Man khspainting.net * Yes Man gratis film * Yes Man med svensk text * Yes Man swedish srt * Yes Man swefilmer * Yes Man SWESUB * Yes Man torrent neddladning