Världarnas Krig (2005)

Världarnas Krig (2005)

Jun. 23, 2005 (USA) PG-13
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Tom Cruise isRay Ferrier
Tom Cruise
Ray Ferrier
Dakota Fanning isRachel Ferrier
Dakota Fanning
Rachel Ferrier
Miranda Otto isMary-Ann
Miranda Otto
Mary-Ann
Justin Chatwin isRobbie Ferrier
Justin Chatwin
Robbie Ferrier
Tim Robbins isHarlan Ogilvy
Tim Robbins
Harlan Ogilvy
Camillia Sanes isNews Producer
Camillia Sanes
News Producer
John Scurti isFerry Captain
John Scurti
Ferry Captain
Morgan Freeman isNarrator (Voice)
Morgan Freeman
Narrator (Voice)
Takayo Fischer isOlder Woman
Takayo Fischer
Older Woman
Yul Vazquez isJulio
Yul Vazquez
Julio

Streama Världarnas Krig (2005) på Dreamfilm

Den frånskilde hamnarbetaren, Ray Ferrier, har inte alltid tagit sitt faderskap på fullaste allvar. Nu ska han ta hand om tonårssonen Robbie och dottern Rachel över helgen. Plötsligt slår en kraftfull ljusblixt ner i närheten av Rays hem och under loppet av några minuter blir han och barnen vittne till händelser som kommer att förändra deras liv för alltid. En trebent krigsmaskin reser sig ur marken, och innan någon hunnit reagera har den förintat allt och alla i sin närhet. Ett märkligt ljusfenomen har i ett slag förvandlats till en inledande attack i ett krig med utomjordingar, som hotar att förinta världen. I ett försök att undkomma dessa obarmhärtiga nya fiender, ger sig Ray och barnen i väg på en resa genom USA. Snart fastnar de i en ändlös ström av desperata människor på flykt undan denna märkliga armé av dödsmaskiner. Men vart de än flyr, finns ingen säkerhet, ingen trygg plats. Det enda som återstår är Rays okuvliga vilja att skydda sina barn.
Dreamfilm Streama Världarnas Krig 2005 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Ray Ferrier (Cruise) är en frånskild hamnarbetare och mindre än perfekt far. När hans ex-fru och hennes nya man släppa ut sin tonårige son Robbie och unga dotter Rachel för en sällsynt helg, plötsligt landar en märklig och mäktig åskväder. Vad som följer är extraordinära slaget om mänsklighetens framtid genom ögonen på en amerikansk familj kämpar för att överleva det i detta moderna återberätta av H.G. Wells seminal klassiska sci-fi thriller.

Originaltitel War of the Worlds
IMDB-betyg 6.5 346,102 votes
TMDb-betyg 6.1 1625 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se Världarnas Krig svenska undertexter * streama Världarnas Krig online * Titta Världarnas Krig film gratis online * Världarnas Krig dreamfilm * Världarnas Krig khspainting.net * Världarnas Krig gratis film * Världarnas Krig med svensk text * Världarnas Krig swedish srt * Världarnas Krig swefilmer * Världarnas Krig SWESUB * Världarnas Krig torrent neddladning