Stand by Me (1986)

Stand by Me (1986)

Aug. 07, 1986 (USA) 89 Min. R
Innehållets betyg: 0
7 5 votes

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Rob Reiner
Regissör

Skådespelare

Wil Wheaton isGordie Lachance
Wil Wheaton
Gordie Lachance
River Phoenix isChris Chambers
River Phoenix
Chris Chambers
Corey Feldman isTeddy Duchamp
Corey Feldman
Teddy Duchamp
Jerry O' is
Jerry O'
Kiefer Sutherland isAce Merrill
Kiefer Sutherland
Ace Merrill
Richard Dreyfuss isGordon Lachance (Adult)
Richard Dreyfuss
Gordon Lachance (Adult)
John Cusack isDenny Lachance
John Cusack
Denny Lachance
Casey Siemaszko isBilly Tessio
Casey Siemaszko
Billy Tessio
Gary Riley isCharlie Hogan
Gary Riley
Charlie Hogan
Bradley Gregg isEyeball Chambers
Bradley Gregg
Eyeball Chambers

Streama Stand by Me (1986) på Dreamfilm

I den lilla staden i Oregon möter vi en grupp vänner – den känslige Gordie, den tröge Chris, den tuffe Teddy och fegisen Vern – som drar ut på äventyr för att hitta liket efter en försvunnen tonåring. Med förhoppning om att bli hjältar, både i varandras och stadens ögon, ger de sig ut på en oförglömlig vandring. En vandring som blir en resa mot självkännedom och mognad. De smygröker, berättar vilda, inte helt sanningsenliga historier och svär att hålla ihop för alltid. Färden tar plötsligt en våldsam vändning. När de stöter ihop med stadens ligister, som också vill hitta liket, upptäcker grabbarna en styrka som de inte visste att de hade. ”Stand by me” är en ovanlig och mycket intelligent film om vänskap och de oförglömliga upplevelserna som utgör en del av att växa upp. Historien, som är full av spänning och humor, bygger på Stephen Kings novell ”The Body”.
Stand by Me 1986 Dreamfilm Det är sommaren 1959 i Castle, Oregon och fyra 12 år gamla pojkar – Gordie, Chris, Teddy och Vern – är snabba vänner. Efter att ha lärt av den allmänna platsen för kroppen av en lokal pojke som har varit försvunnen i flera dagar, sätter de ut i skogen för att se den. Längs vägen lär de sig om sig själva, innebörden av vänskap och behovet av att stå upp för vad som är rätt.

Originaltitel Stand by Me
IMDB-betyg 8.1 286,614 votes
TMDb-betyg 7.7 1145 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se Stand by Me svenska undertexter * Stand by Me dreamfilm * Stand by Me khspainting.net * Stand by Me gratis film * Stand by Me med svensk text * Stand by Me swedish srt * Stand by Me swefilmer * Stand by Me SWESUB * Stand by Me torrent neddladning * streama Stand by Me online * Titta Stand by Me film gratis online