På smällen (2007)

På smällen (2007)

Jun. 01, 2007 (USA) R
Innehållets betyg: 0
9 2 votes

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Judd Apatow
Regissör

Skådespelare

Seth Rogen isBen Stone
Seth Rogen
Ben Stone
Katherine Heigl isAlison Scott
Katherine Heigl
Alison Scott
Leslie Mann isDebbie
Leslie Mann
Debbie
Paul Rudd isPete
Paul Rudd
Pete
Jason Segel isJason
Jason Segel
Jason
Jay Baruchel isJay
Jay Baruchel
Jay
Jonah Hill isJonah
Jonah Hill
Jonah
Martin Starr isMartin
Martin Starr
Martin
Maude Apatow isSadie
Maude Apatow
Sadie
Harold Ramis isBen'
Harold Ramis
Ben'

Streama På smällen (2007) på Dreamfilm

24 åriga Alison Scott är en lovande nöjesjournalist med en redan utstakad karriär framför sig. Efter en blöt kväll på krogen som slutar i säng med den charmige slarvern Ben Stone, tvingas hon dock tänka om. Den högst tillfälliga sexuella förbindelsen resulterar i att Alison blir gravid. Inför valet att ensam ta hela ansvaret, eller att lära henne den blivande fader, bestämmer Alison sig för att ge den godhjärtade, men lite töntige Ben en chans.
Streama På smällen 2007 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. När Alison Scott främjas i E! TV, går hon till en nattklubb för att fira med sin äldre gift syster Debbie. Alison möter pothead vårdslös Ben Stone och samtidigt ha ett litet samtal med Ben, Debbie make Pete kallar henne att berätta att deras dotter har vattkoppor. Debbie lämnar platsen men Allison stannar med Ben, dricka och dansa längs hela natten; helt bortkastade, de sluta med en one night stand. Ben använder inte kondom och åtta veckor senare, Allison upptäcker att hon är gravid. Hon kallar Ben och de bestämmer sig för att försöka hålla ihop och har barn. Dock behöver Ben växa upp först att ta upp en egen familj.

Originaltitel Knocked Up
IMDB-betyg 7.0 306,848 votes
TMDb-betyg 6.1 990 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
På smällen dreamfilm * På smällen khspainting.net * På smällen gratis film * På smällen med svensk text * På smällen swedish srt * På smällen swefilmer * På smällen SWESUB * På smällen torrent neddladning * Se På smällen svenska undertexter * streama På smällen online * Titta På smällen film gratis online