Life (1999)

Life (1999)

Apr. 16, 1999 (USA) R
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Ted Demme
Regissör

Skådespelare

Eddie Murphy isRayford Gibson
Eddie Murphy
Rayford Gibson
Martin Lawrence isClaude Banks
Martin Lawrence
Claude Banks
Obba Babatundé isWillie Long
Obba Babatundé
Willie Long
Nick Cassavetes isSergeant Dillard
Nick Cassavetes
Sergeant Dillard
Bernie Mac isJangle Leg
Bernie Mac
Jangle Leg
Michael Taliferro isGoldmouth
Michael Taliferro
Goldmouth
Anthony Anderson isCookie
Anthony Anderson
Cookie
Barry Shabaka Henley isPokerface
Barry Shabaka Henley
Pokerface
Miguel A. Núñez is Jr.
Miguel A. Núñez
Jr.
Bokeem Woodbine isCan'
Bokeem Woodbine
Can'

Streama Life (1999) på Dreamfilm

I 1930-talets USA möter den uppkäftige bedragaren Rayford Gibson det konservativa bankbiträdet Claude Banks. Båda två behöver pengar och går därför med på att smuggla en sändning sprit till Sydstaterna, där afro-amerikaner milt sagt inte är välsedda. En korrumperad och rasistisk sheriff anklagar plötsligt de två för ett mord de aldrig har begått. Snart står de inför en domare, som sätter dem bägge två i fängelse. På livstid.
Streama Life 1999 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. I mitten av 1990-talet, två interner begrava de brända kropparna av två lifers på Mississippi ökända Parchman Farm; tredjedel gamling avser deras berättelse. De hade tjänat 65 år för ett mord de inte begått, inramat av en lokal sheriff samtidigt köpa hembränt whiskey för en Manhattan klubbens ägare till vem de var skyldiga pengar. I tillbakablickar ser vi denna udda par kastas tillsammans (Ray är en snabbt prata bedragare, och Claude är en allvarlig man på väg att börja arbeta som en bank teller), förlust av Ray klocka (silver, från sin pappa), den mord och försök, det svåra i Parchman, och hatkärlek till Claude och Ray som de tillbringar 65 år käbbel och letar efter ett sätt att fly.

Originaltitel Life
IMDB-betyg 6.7 35,231 votes
TMDb-betyg 6.6 141 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Life dreamfilm * Life khspainting.net * Life gratis film * Life med svensk text * Life swedish srt * Life swefilmer * Life SWESUB * Life torrent neddladning * Se Life svenska undertexter * streama Life online * Titta Life film gratis online