Kvinnan i guld (2015)

Kvinnan i guld (2015)

Apr. 10, 2015 (UK) 109 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Simon Curtis
Regissör

Skådespelare

Helen Mirren isMaria Altmann
Helen Mirren
Maria Altmann
Ryan Reynolds isRandol Schoenberg
Ryan Reynolds
Randol Schoenberg
Tatiana Maslany isYoung Maria Altmann
Tatiana Maslany
Young Maria Altmann
Katie Holmes isPam Schoenberg
Katie Holmes
Pam Schoenberg
Max Irons isFritz Altmann
Max Irons
Fritz Altmann
Charles Dance isSherman
Charles Dance
Sherman
Daniel Brühl isHubertus Czernin
Daniel Brühl
Hubertus Czernin
Tom Schilling isHeinrich
Tom Schilling
Heinrich
Elizabeth McGovern isJudge Florence-Marie Cooper
Elizabeth McGovern
Judge Florence-Marie Cooper
Antje Traue isAdele Bloch-Bauer
Antje Traue
Adele Bloch-Bauer

Streama Kvinnan i guld (2015) på Dreamfilm

Femtio år efter att hon flytt andra världskrigets Wien, börjar Maria Altmann sin långa kamp för att återfå de dyrbara familjeägodelar som nazisterna beslagtog under krigsåren. Österrike ändrar plötsligt sina lagar för konstrestitution för att bättra på sin internationella image och möjligheten ges att återuppta gamla fall av misstänkt konststöld. Maria Altmanns familjeägodelar har till stor del hamnat i händerna på de mäktigaste naziförbrytarna och vissa större målningar på det anrika museet Belvedere. Bland dem finns Gustaf Klimts välkända porträtt av hennes moster – ”Porträtt av Adele Bloch-Bauer I”, även kallad ”Kvinnan i guld”.Tillsammans med sin oerfarne, men handlingskraftige advokat, tar de sig an en långdragen rättstvist som för dem djupt in i det österrikiska etablissemanget och ända upp i USA:s högsta domstol. Men i sin jakt på upprättelse tvingas Maria också konfrontera svåra sanningar ur det förgångna.
Kvinnan i guld 2015 Dreamfilm Maria Altman försökte återta en världsberömd målning av sin moster plundrades av nazisterna under andra världskriget. Hon gjorde det inte bara för att återfå vad som rätteligen hennes, men också att få ett visst mått av rättvisa för död, förstörelse och massiv konststöld begås av nazisterna.

Originaltitel Woman in Gold
IMDB-betyg 7.3 38,877 votes
TMDb-betyg 7.2 345 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Kvinnan i guld dreamfilm * Kvinnan i guld khspainting.net * Kvinnan i guld gratis film * Kvinnan i guld med svensk text * Kvinnan i guld swedish srt * Kvinnan i guld swefilmer * Kvinnan i guld SWESUB * Kvinnan i guld torrent neddladning * Se Kvinnan i guld svenska undertexter * streama Kvinnan i guld online * Titta Kvinnan i guld film gratis online