Jakten På Lycka (2006)

Jakten På Lycka (2006)

Dec. 14, 2006 (USA) 117 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Will Smith isChris Gardner
Will Smith
Chris Gardner
Jaden Smith isChristopher
Jaden Smith
Christopher
Thandie Newton isLinda
Thandie Newton
Linda
Brian Howe isJay Twistle
Brian Howe
Jay Twistle
James Karen isMartin Frohm
James Karen
Martin Frohm
Kurt Fuller isWalter Ribbon
Kurt Fuller
Walter Ribbon
Dan Castellaneta isAlan Frakesh
Dan Castellaneta
Alan Frakesh
Joe Nunez isDriver Who Hits Chris
Joe Nunez
Driver Who Hits Chris
David Fine isBig Guy Rodney
David Fine
Big Guy Rodney
Takayo Fischer isMrs. Chu
Takayo Fischer
Mrs. Chu

Streama Jakten På Lycka (2006) på Dreamfilm

Will Smith spelar huvudrollen i denna rörande berättelse som är inspirerad av den sanna historien om Chris Gardner – en försäljare från San Francisco som kämpar för att bygga en framtid för sig själv och sin 5-årige son Christopher (Jaden Smith). När hans flickvän Linda (Thandie Newton) lämnar honom, måste Chris uppfostra Christopher på egen hand. Chris hängivelse ger slutligen resultat när han får en praktikplats utan lön på en extremt prestigefylld börsmäklarutbildning – där endast en av tjugo praktikanter klarar sig vidare. Men utan lön blir Chris och hans son vräkta från lägenheten och tvingas sova på gatorna, på härbärgen och till och med på en låst toalett på en tunnelbanestation. Tack vare sitt självförtroende och kärleken till sin son, övervinner Chris Gardner alla hinder och blir en legend på Wall Street.
Dreamfilm Streama Jakten På Lycka 2006 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Baserad på en sann historia om en man vid namn Christopher Gardner. Gardner har investerat kraftigt i en enhet som kallas en ”Bone Density scanner”. Han känns som han har gjort dessa enheter. Emellertid, de inte säljer eftersom de är marginellt bättre än den nuvarande tekniken på ett mycket högre pris. Som Gardner försöker räkna ut hur man säljer dem, lämnar sin fru honom, han förlorar sitt hus, hans bankkonto och kreditkort. Tvingas leva ut på gatorna med sin son, är Gardner nu desperat att hitta ett fast jobb; han tar på ett jobb som börsmäklare, men innan han kan ta emot lön, måste han gå igenom 6 månaders utbildning och att sälja sina produkter.

Originaltitel The Pursuit of Happyness
IMDB-betyg 8.0 355,003 votes
TMDb-betyg 7.6 1747 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Jakten På Lycka dreamfilm * Jakten På Lycka khspainting.net * Jakten På Lycka gratis film * Jakten På Lycka med svensk text * Jakten På Lycka swedish srt * Jakten På Lycka swefilmer * Jakten På Lycka SWESUB * Jakten På Lycka torrent neddladning * Se Jakten På Lycka svenska undertexter * streama Jakten På Lycka online * Titta Jakten På Lycka film gratis online