Harry Potter och Den flammande bägaren (2005)

Harry Potter och Den flammande bägaren (2005)

Nov. 05, 2005 (UK, USA) 157 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
9 2 votes

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Mike Newell
Regissör

Skådespelare

Daniel Radcliffe isHarry Potter
Daniel Radcliffe
Harry Potter
Rupert Grint isRon Weasley
Rupert Grint
Ron Weasley
Emma Watson isHermione Granger
Emma Watson
Hermione Granger
Ralph Fiennes isLord Voldemort
Ralph Fiennes
Lord Voldemort
Michael Gambon isAlbus Dumbledore
Michael Gambon
Albus Dumbledore
Alan Rickman isSeverus Snape
Alan Rickman
Severus Snape
Robbie Coltrane isRubeus Hagrid
Robbie Coltrane
Rubeus Hagrid
Brendan Gleeson isAlastor "
Brendan Gleeson
Alastor "
Miranda Richardson isRita Skeeter
Miranda Richardson
Rita Skeeter
Gary Oldman isSirius Black
Gary Oldman
Sirius Black

Streama Harry Potter och Den flammande bägaren (2005) på Dreamfilm

När den flammande bägaren väljer ut Harry Potter som en av deltagarna i Den Magiska Trekampen tvingas han tävla mot två andra magiskolor i en stenhård kamp om evig ära. Men Harry anmälde sig inte ens som kandidat? så vem såg till att han kunde väljas?Harry blir tvungen att slåss mot en livsfarlig, eldsprutande drake, möta onda vattendemoner och ta sig igenom en farlig, förtrollad labyrint ? och alltihop bara för att sedan hamna i klorna på Han-Som-Inte-Får-Nämnas-Vid-Namn. I denna fjärde filmatisering av J.K. Rowlings Harry Potter-svit ställs allt på ända när Harry, Ron och Hermione en gång för alla lämnar barndomen och tar sig an utmaningar som de inte ens i sin vildaste fantasi hade kunnat föreställa sig!
Dreamfilm Streama Harry Potter och Den flammande bägaren 2005 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Harrys fjärde år på Hogwarts är på väg att starta och han njuter av semester med sina vänner. De får biljetter till The Quidditch VM-finalen, men efter matchen är över, folk klädd som Lord Voldemorts ”Dödsätare” som en eld på alla besökare tält, tillsammans med uppkomsten av Voldemorts symbol, den ”mörka Mark” i himlen, vilket orsakar en frenesi över den magiska gemenskap. Samma år, är Hogwarts värd ”The Triwizard Tournament”, en magisk turnering mellan tre välkända skolor av magi: Hogwarts, Beauxbatons och Durmstrang. De tävlande måste vara över 17 år, och väljs av en magisk objekt som kallas flammande bägaren. På natten urvals dock bägaren spyr ut fyra namn i stället för de vanliga tre, med Harry omedvetet väljs som den fjärde Champion. Eftersom den magiska inte kan vändas, är Harry tvingas att gå med den och modiga tre ytterst svåra uppgifter.

Originaltitel Harry Potter and the Goblet of Fire
IMDB-betyg 7.7 409,351 votes
TMDb-betyg 7.3 3999 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Harry Potter och Den flammande bägaren dreamfilm * Harry Potter och Den flammande bägaren khspainting.net * Harry Potter och Den flammande bägaren gratis film * Harry Potter och Den flammande bägaren med svensk text * Harry Potter och Den flammande bägaren swedish srt * Harry Potter och Den flammande bägaren swefilmer * Harry Potter och Den flammande bägaren SWESUB * Harry Potter och Den flammande bägaren torrent neddladning * Se Harry Potter och Den flammande bägaren svenska undertexter * streama Harry Potter och Den flammande bägaren online * Titta Harry Potter och Den flammande bägaren film gratis online