Creed (2015)

Creed (2015)

Nov. 25, 2015 (USA) PG-13
Innehållets betyg: 0
8 2 votes

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Ryan Coogler
Regissör

Skådespelare

Michael B. Jordan isAdonis Johnson
Michael B. Jordan
Adonis Johnson
Sylvester Stallone isRocky Balboa
Sylvester Stallone
Rocky Balboa
Graham McTavish isTommy Holiday
Graham McTavish
Tommy Holiday
Tessa Thompson isBianca
Tessa Thompson
Bianca
Phylicia Rashād isMary Anne Creed
Phylicia Rashād
Mary Anne Creed
Hans Marrero isFlores
Hans Marrero
Flores
Will Blagrove isJames
Will Blagrove
James
Tony Bellew is'
Tony Bellew
'
Ritchie Coster isPete Sporino
Ritchie Coster
Pete Sporino
Jacob ' is
Jacob '

Streama Creed (2015) på Dreamfilm

Adonis Johnson har aldrig lärt känna sin berömde far, tungviktsmästaren Apollo Creed, som dog innan han föddes. Men ingen kan förneka att sonen har boxningen i blodet, så han beger sig till Philadelphia, staden där den legendariska matchen mellan Apollo Creed och uppkomlingen Rocky Balboa gick av stapeln. Adonis söker upp Rocky och ber honom att bli hans tränare. Trots att Rocky bestämt sig för att lämna boxningen bakom sig har han svårt att säga nej eftersom han hos Adonis känner igen den styrka och målmedvetenhet som karakteriserade Apollo Creed – rivalen som kom att bli en av hans bästa vänner. Men har Adonis vad som krävs för att utveckla inte bara viljan hos en sann kämpe, utan också hjärtat? Och hinner han innan det är dags att kliva upp i ringen?
Dreamfilm Streama Creed 2015 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Adonis Johnson är son till den berömda boxning Apollo Creed, som dog i en boxningsmatch i Rocky IV (1985). Adonis föddes inte förrän efter faderns död och vill följa sin fars fotspår i boxning. Han söker en mentor som är före detta tungviktsboxning och tidigare vän av Apollo Creed, den pensionerade Rocky Balboa. Rocky samtycker slutligen till mentor Adonis. Med Rocky hjälp hoppas de att få en titel jobb för att möta ännu dödligare motståndare än sin far. Men om han är en sann kämpe återstår att se ….

Originaltitel Creed
IMDB-betyg 7.6 171,582 votes
TMDb-betyg 7.3 1459 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Creed dreamfilm * Creed khspainting.net * Creed gratis film * Creed med svensk text * Creed swedish srt * Creed swefilmer * Creed SWESUB * Creed torrent neddladning * Se Creed svenska undertexter * streama Creed online * Titta Creed film gratis online