Berättelsen om Pi (2012)

Berättelsen om Pi (2012)

En enastående resa Nov. 20, 2012 (USA, Taiwan, UK, Canada) 127 Min. PG
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Ang Lee
Regissör

Skådespelare

Suraj Sharma isPi Patel (16 / 17 Years)
Suraj Sharma
Pi Patel (16 / 17 Years)
Irrfan Khan isPi Patel (Adult)
Irrfan Khan
Pi Patel (Adult)
Ayush Tandon isPi Patel (11 / 12 Years)
Ayush Tandon
Pi Patel (11 / 12 Years)
Gautam Belur isPi Patel (5 Years)
Gautam Belur
Pi Patel (5 Years)
Adil Hussain isSantosh Patel
Adil Hussain
Santosh Patel
Tabu isGita Patel
Tabu
Gita Patel
Rafe Spall isWriter
Rafe Spall
Writer
Gérard Depardieu isCook
Gérard Depardieu
Cook
James Saito isOlder Insurance Investigator
James Saito
Older Insurance Investigator
Jun Naito isYounger Insurance Investigator
Jun Naito
Younger Insurance Investigator

Streama Berättelsen om Pi (2012) på Dreamfilm

Efter ett skeppsbrott befinner sig den 16-årige Pi som enda överlevande människa ombord på en livbåt mitt ute på Stilla havet. Livet på båten blir en kamp för överlevnad och dagar och nätter fyllda av spänning, hopp och förtvivlan. När räddningen till slut kommer är Pi den ende som kan återberätta historien om vad som egentligen hände därute, men frågan är om man någonsin kommer tro honom. Baserad på romanen ”Life of Pi” av Yann Martel från år 2001.
Dreamfilm Streama Berättelsen om Pi 2012 med textning på svenska Swefilmer Swesub. I Kanada, besöker en författare den indiska berättaren Pi Patel och ber honom att berätta sin livshistoria. Pi berättar om sin barndom i Pondicherry, Indien, och ursprunget till hans smeknamn. En dag, hans far, en zoo ägare, förklarar att kommunen inte längre stödja djurparken och han har därför beslutat att flytta till Kanada, där djuren familjen äger också skulle säljas. De går ombord på ett japanskt fraktfartyg med djuren och ut ur det blå, det finns en storm, följt av en shipwrecking. Pi överlever i en livbåt med en zebra, en orangutang, en hyena och en manlig Bengal tiger smeknamnet Richard Parker. De på drift i Stilla havet, med aggressiv hyena och Richard Parker blir hungrig. Pi måste hitta ett sätt att överleva.

Originaltitel Life of Pi
IMDB-betyg 7.9 463,028 votes
TMDb-betyg 7.1 4828 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Berättelsen om Pi dreamfilm * Berättelsen om Pi khspainting.net * Berättelsen om Pi gratis film * Berättelsen om Pi med svensk text * Berättelsen om Pi swedish srt * Berättelsen om Pi swefilmer * Berättelsen om Pi SWESUB * Berättelsen om Pi torrent neddladning * Se Berättelsen om Pi svenska undertexter * streama Berättelsen om Pi online * Titta Berättelsen om Pi film gratis online