A Few Good Men (1992)

A Few Good Men (1992)

Dec. 11, 1992 (USA) R
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Rob Reiner
Regissör

Skådespelare

Tom Cruise isLt. Daniel Kaffee
Tom Cruise
Lt. Daniel Kaffee
Jack Nicholson isCol. Nathan R. Jessep
Jack Nicholson
Col. Nathan R. Jessep
Demi Moore isLt. Cdr. JoAnne Galloway
Demi Moore
Lt. Cdr. JoAnne Galloway
Kevin Bacon isCapt. Jack Ross
Kevin Bacon
Capt. Jack Ross
Kevin Pollak isLt. Sam Weinberg
Kevin Pollak
Lt. Sam Weinberg
James Marshall isPfc. Louden Downey
James Marshall
Pfc. Louden Downey
J. T. Walsh isLt. Col. Matthew A. Markinson
J. T. Walsh
Lt. Col. Matthew A. Markinson
Kiefer Sutherland isLt. Jonathan Kendrick
Kiefer Sutherland
Lt. Jonathan Kendrick
Christopher Guest isDr. Stone
Christopher Guest
Dr. Stone
J.A. Preston isJudge Randolph
J.A. Preston
Judge Randolph

Streama A Few Good Men (1992) på Dreamfilm

Två unga marinsoldater är åtalade för mordet på en kamrat under en så kallad ”bestraffningsaktion”. Offret har brutit mot förbandets hederskodex när han till överordnade avslöjar brott mot reglementet på avdelningen. Löjtnant Kaffee (Tom Cruise), en ung och oerfaren advokat från försvarets juristavdelning skall försvara de båda och alla förväntar sig en snabb förlikning för att undgå en skandal. Men fallet stinker av korruption och Kaffee sätter igång en grundlig utredning tillsammans med kapten Joanne Galloway (Demi Moore). En utredning som snart blottlägger en härva av maktmissbruk och korruption bland officerarna i elitförbanden.
A Few Good Men 1992 Dreamfilm I denna dramatiska rättssalen thriller, LT Daniel Kaffee, en Navy advokat som aldrig har sett insidan av rättssalen, försvarar två envisa Marines som har anklagats för att ha mördat en kollega. Kaffee är känd som att vara lat och hade planerat för en uppgörelse. Downey faster Ginny utser Cmdr. Galloway att företräda honom. Även om den rättsliga personalen är LTJG Sam Weinberg. Teamet rundor upp många fakta och Kaffee upptäcker att han verkligen är gjord för arbetsprövning. Försvaret är ursprungligen baserad på det faktum att PFC Santiago, offret, fick en ”Code Red”. Santiago var i grund och botten en skruv-up. På Gitmo är skruv-ups inte tolereras. Speciellt av Col. Nathan Jessup. I Kuba, Jessup och två ledande befattningshavare försöker ge all den hjälp de kan, men Kaffee vet något är skumt. I slutet av filmen, är fyrverkerierna iväg med en konfrontation mellan Jessup och Kaffee.

Originaltitel A Few Good Men
IMDB-betyg 7.6 189,919 votes
TMDb-betyg 7.1 696 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
A Few Good Men dreamfilm * A Few Good Men khspainting.net * A Few Good Men gratis film * A Few Good Men med svensk text * A Few Good Men swedish srt * A Few Good Men swefilmer * A Few Good Men SWESUB * A Few Good Men torrent neddladning * Se A Few Good Men svenska undertexter * streama A Few Good Men online * Titta A Few Good Men film gratis online